Uw droomtuin met de juiste tuinverlichting

De juiste verlichting geeft uw woning, uw tuin of uw bedrijf meer uitstraling en een groter comfort. Reken daarom op de tuinverlichting in Sint-Pieters-Voeren van Elektriciteitswerken Levaux voor een vakkundige installatie.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in tuinverlichting in Voeren en de wijde omgeving. Deze elektricien kan u helpen met het creëren van de juiste sfeer. Of hij installeert een functionele verlichting voor uw veiligheid.

Van lichtplan tot afwerking

Elke tuin is uniek. Daarom komt Elektriciteitswerken Levaux bij u langs om een lichtplan op te stellen. Het hele project wordt verzorgd van a tot z, van het leggen van de kabels tot de afwerking. Dezer elektricien overlegt graag met uw tuinaannemer als dat nodig is.

Kiest u voor een klassieke verlichting of voor een energiezuinige LED-verlichting?  Er zijn verschillende mogelijkheden. Elektriciteitswerken Levaux kan u helpen met het besparen op onnodige kosten.

U kiest zelf de stijl

Een oog voor detail is essentieel in tuinverlichting. De juiste lichtbron op de juiste plaats kan wonderen verrichten. Op maat van uw wensen en dromen installeert Elektriciteitswerken Levaux de verlichting die volledig bij uw stijl past.

Blijf niet met vragen zitten

Neem contact op met Elektriciteitswerken Levaux uit Sint-Pieters-Voeren voor uw tuinverlichting. U krijgt ook een vrijblijvende offert indien u dat wenst.

Back to Top