Beveilig uw woning met parlo- & videofonie

Deurcommunicatie vindt zijn weg naar steeds meer woningen en bedrijven. De opmars is niet meer te stuiten. Wilt u ook met bezoekers aan de voordeur kunnen praten? Of wilt u kunnen zien wie er voor de deur staat? Dat kan.

Met de parlofonie en de videofonie te Sint-Pieters-Voeren van Elektriciteitswerken Levaux bent u zeker van degelijke installatie. Deze elektricien plaatst al uw deurcommunicatie in de omgeving van Voeren volgens de regels van de kunst.

Hi-tech parlofonie en videofonie

Dit bedrijf gebruikt de spitstechnologie van Niko. Die levert parlofonie en videofonie van topkwaliteit. De deurcommunicatie van Niko is snel te installeren en biedt extra veiligheid. De camera houdt altijd een oogje in het zeil.

Wilt u met een hoorn of handenvrij bellen? Verschillende drukknoppen op verschillende plaatsen? Een afstandsbediening voor de deur, de poort of het hek? Alles kan. U heeft de keuze uit een groot aantal modellen en kleuren, stijlvol en compact.

En met de Niko Home Control krijgt u een kleurencamera en bewegingsdetector aan de voordeur die ook met uw smartphone of tablet te bedienen is.

Meer weten over deurcommunicatie

Aarzel niet om ons te contacteren met uw vragen. U krijgt vrijblijvend advies of een offerte van Elektriciteitswerken Levaux uit Sint-Pieters-Voeren voor al uw parlofonie en videofonie.

Back to Top